Get the best of Miskolc. Free public transport and admission to top attractions, museums, sightseeing and shopping discounts. Are you with kids? Choose the Kid's card for them!

Here is the Green and Smart City Card for the locals! More than 80 special offers with one card!

Current offers

Miskolc Pass blog

A Városmarketing Gyémánt díjas Miskolc Pass Turisztikai Kártya és a 2016 végén elindult Miskolc Pass Classic Városkártya Európa legkorszerűbb technológiájával segíti a miskolciakat és Miskolcra látogató vendégeket. A kártya jelenleg
  • Európa egyik legkörnyezettudatosabb turisztikai / rekreációs kártyája
  • Európa egyik legmodernebb technológiát használó kártyája
  • Európa leggyorsabban megvásárolható turisztikai kártyája
  • Olyan kártya, amely mögött 100%-ban minőségi szolgáltatások állnak.

A QARD™ alapú kártyacsalád előnye, hogy az egyben a használó városi navigátora is, amely segíti a helyszíni tájékozódást, informálódást. A kártya érvényességi idejének lejárta után ugyanez a kártya automatikusan turisztikai ajánlóvá „alakul át”.

A Miskolc Pass nemcsak okoskártya, hanem valóban okos kártya, mindenkinek személyre szabott információkat nyújt az okoskészülékeken elérhető webapplikáción keresztül, amelynek segítségével a kártya használói könnyen tervezhetik személyre szabott programjaikat, mindig aktuális, a saját érdeklődésének megfelelő információkat kapva.

A Miskolc Pass kártyacsalád egyik legfontosabb üzenete a környezet védelme a modern technológia használatával. Éppen ezért tartalmaz minden kártyatípus közösségi közlekedési lehetőségeket, valamint teszi lehetővé, hogy műanyag kártya helyett virtuális kártyaként is használható legyen, így a kártyahasználathoz nincsen másra szükség, csak a telefonunkra - amit pedig általában egyébként is magunknál tartunk.

Támogatóink/Partnereink - Ők is hisznek bennünk:

Díjaink, amikre büszkék vagyunk: