Indulhat a SEUSO- kincs regisztráció

Indulhat a SEUSO- kincs regisztráció

Megnyílt a foglalási felület, indulhat a SEUSO-kincs regisztráció, ahol a Miskolc Pass kártyatulajdonosok kedvezményben részesülnek.

A Seuso-kincs 2017. október 29-én a Magyar Nemzeti Múzeum szervezésében országos körútra indult, elsőként a Szent István Király Múzeumban mutatkozott be. A késő római császárkor egyik legjelentősebb ezüstkincse Székesfehérvár, Zalaegerszeg, Kaposvár, Kecskemét után február 27-márciis 18. között Miskolcon lesz látható. A kiállítás látogatási rendje és szabályai számos ponton eltérnek a korábban megszokottaktól, ezért és a várható nagy érdeklődésre való tekintettel a Herman Ottó Múzeum önálló weboldalt hozott létre a SEUSO-tárlat számára.

Február 1-jén élesedett a miskolci SEUSO-kiállítás foglalási oldala, a www.seusomiskolc.hu oldal. A tárlat hivatalos weboldalán nem csak regisztrálni lehet a kiválasztott látogatási időpontra, hanem a kiállítással összefüggő minden fontos információ is elolvasható a felületen. A múzeum ügyfélszolgálatot is működtet, amely hétfőtől péntekig 8-16 óra között várja az érdeklődők hívásait, fogadja az e-mailen érkező kérdéseket, vagy a személyes megkereséseket. A múzeum központi épületében (Miskolc, Görgey u. 28.) működő ügyfélszolgálat a 46/560-178 számon érhető el, aki drótpostán írna, az a seusomiskolc@gmail.com címre teheti meg.

MISKOLC PASS KEDVEZMÉNY!

A kártya tulajdonosok számára 20% kedvezményt ad a múzeum a kizárólag elővételben, február 5-26. között megváltott, tárlatvezetéssel bővített teljes árú jegyek árából! Akik szeretnének élni a kedvezménnyel a központi épületben válthatják meg jegyüket. 

SEUSO-KINCS STAND A MISKOLCI FARSANGON!

A múzeum standjánál a Miskolci Farsang ideje alatt nem csak időpontot lehet regisztrálni, de jegyelővételre is lehetőség van. Akik ajándéktárgyat választanának megtehetik, hiszen néhány SEUSO-portéka már megvásárolható!

NYITVA TARTÁS

2018. február 27. - március 18. között a hét minden napján 9.00 - 21.00 óra között

JEGYÁRAK

Felnőtt (teljes árú) jegy: 600 HUF/fő

Múzeumpedagógiai jegy: (a megváltott belépőn felül) 200 HUF /fő

Tárlatvezetés díja: (a megváltott belépőn felül) 400 HUF /fő (az előre meghirdetett időpontokra vagy előzetesen lehet jelentkezni, csoportlétszám max. 35 fő)

Miskolc Pass belépőjegy tárlatvezetéssel: 800 HUF/fő

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK:

Herman Ottó Múzeum – 2018. február 27.– március 18.

Telefonszám: 46/560-178 (Február 1-26 között hétfőtől-péntekig 8.00-16.00 óra között, február 27-március 18. között a kiállítás nyitvatartási idejében hívható.)

Email cím: seusomiskolc@gmail.com

Honlap: www.hermuz.hu

Foglalási oldal: www.seusomiskolc.hu