A Miskolc Pont kártyák cseréje miatt hosszított nyitva tartás a Tourinformban

A Miskolc Pont kártyák cseréje miatt hosszított nyitva tartás a Tourinformban

2017. január 15-én elkezdődik a Miskolc Pont városkártyák Miskolc Pass Classic-ra való cseréje a Tourinform Miskolc irodájában (Miskolc, Széchenyi u. 16.).

A 2016. december 16 – 2017. január 13-a között leadott kártyaigénylések alapján elkészült Miskolc Pass Classic kártyákról e-mailben vagy telefonon minden kártyavásárló tájékoztatást kap. A kiküldött üzenet már tartalmazza magát a virtuális kártyát is, így attól függetlenül, hogy a plasztik kártya átvételre került-e már, az e-mailben megküldött virtuális kártyával már megvásárolható a következő havi közlekedési bérlet, illetve az egyéb kedvezmények is igénybe vehetőek.

Az ingyenes kártyacserére 2017. január 15-e és 2017. február 28-a között van lehetőség. A Miskolc Pont kártyatulajdonosok figyelmét a kártyacserére az MVK jegypénztárakban is felhívják, valamint a MiskolcPont kártya hírlevelén keresztül is értesítik a használókat. A Tourinform irodában a várható forgalomnövekedésre való tekintettel hétfő és péntek között 8.00-18.00 óra között, szombatonként 9.00-17.00 óra között várják a leendő Miskolc Pass Classic tulajdonosokat.

A Miskolc Pass Classic elfogadóhelyekről, a kártyacseréről és az új kártya nyújtotta lehetőségekről a www.miskolcpass.com oldalon lehet tájékozódni.